miércoles, 24 de octubre de 2012

Accio CatalunyaCaixa de la pah bcn

Hola a tothom,

avui a la pah bcn hem tingut una reunió específica de persones afectades de CX, de cara a preparar l'estratègia conjunta amb les altres pah's. Hi havia unes 30 persones, alguna de pah badalona, hospitalet, ripollet i sta coloma, però quasi tothom de bcn.

S'han pres alguns acords que creiem que són interessants per a totes les pah's, i per tant ho compartim amb vosaltres. En concret 2 coses:

1) ACCIO DIJOUS. Molta gent ha expressat que necessita fer accions perquè té casos extrems i no poden esperar més. Per tant, a part d'algunes accions individuals que els propis afectats tiren endavant (dimecres n'hi ha una a bcn i una altra a badalona), la gent de pah bcn hem decidit fer una primera acció col·lectiva aquest dijous per reforçar la negociació que s'ha de fer amb la central.

Es respecta totalment l'estratègia comuna acordada amb les pah's i que ens portarà a fer una acció potent a principis de novembre. Però de forma complementària s'ha vist interessant visibilitzar la reunió que hi haurà amb la central del bunker aquest dijous o divendres (pendent de concretar demà pel Sebas), amb una acció senzilla. Serà més que res simbòlica, per reforçar la negociació que estarem fent al bunker. No s'intentarà entrar dins, sino que simplement es farà convocatòria pública "rodea CX", amb pancartes, petits mobles per simular una casa amb picnic, tot pacífic i orientat a donar un primer avís. També ajudarà a que pugui sortir a premsa el nostre intent de negociació amb CX i els hi farà més difícil donar-nos llargues.

Farem una convocatòria pública que us enviarem i animem a qui vulgui de totes les pah a participar. El resum és que l'acció serà dijous a les 9.30h. Es queda a pl catalunya, davant banc espanya i d'allà es baixa en mani a la seu de via laietana. S'ocupa la cera davant la porta, sense tallar trànsit ni buscar provocar tensió, però es manté presència tot el matí amb màxim soroll, reforçant

Jo faré comunicat i ho mourem a xarxes i a premsa. Farem especial menció de les titularitzacions que és el tema més novedós que més pot atraure a premsa.

2) LLISTA DE CORREU. Tb hem acordat fer una llista de correu només d'afectats de CX per intercanviar info sobre l'entitat. Jo m'encarrego de fer-la quan em passin un primer llistat de mails que un company començava a recollir i podem anar afegint a tota la gent afectada interessada. No és res obligatori, sino només per la gent que tingui ganes de compartir el màxim d'info sobre l'entitat.

Ada
--





--
Recuerda:

La PAH es un movimiento activista. Contamos Contigo
Salud, fuerza y lucha
------------
Recorda:

La PAH és un moviment activista. Comptem amb tu

Salut, força i lluita
__________________________________________________________

PAH Garraf
Asambleas todos los martes a las 19:30. Assembleas tots els dimarts a les 19:30
Lugar / Lloc : Centre Cívic Sant Joan
Avda Francecs Macià s/n ( C/ Josep Coroleu)
08800 Vilanova

No hay comentarios:

Publicar un comentario